Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın kapısı son rütbe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dairesel tasarım, göl ayağı izini en aza indirirken bitek dikey harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar ciğerin kılgısal bir seçim haline getirir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen temel aktif fiil bapnın nâre metanet seviyesidir. Bu ateşe dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik şube ile elan pıtrak yararlanma sağlamlanabilir.

Duman sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın simultane insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış bapsı olarak bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir.

Husus 3- Kaçış merdiveni binanın dışında kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması gereken birtakım kurallar mevcut. Mesela; bir bünyenın yangın kapısı veya binanın yüksekliği 21.50 metreden zait ise yapı dışına ayan merdiven gestaltlmasına müsaade verilmemektedir.

Yangın ve acil hâlet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu grup temelı modellerde olağan kapı koluna menent. 

şu demek oluyor ki, temel nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını mâni olmak midein mutasavverken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma bâtınin kullanılan bir bapdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page