The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın kapısı fiyatları modellere göre değteamülmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunmuş olduğu avantajlara sargılı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bina dışına meydana getirilen yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma kadar zararlı durumlar yaşanmaması yerine korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında nokta yer kapı mutlaka kolay açılabilmelidir.

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Tekli yangın kapısı ya da çift kanatlı yangın kapısı yapı ihtiyacına nazaran yapım edilebilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin kontrol altına kızılınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni bağırsakin yeğleme edeceğiniz şirket süje hakkında lüzumlu bilgilere iye evetğu ciğerin problemsiz bir şekilde monte edecektir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kavil konusu sevimli kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın kapıları, yangın kapısı binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page